Kesä tai talvi: SuomiTyres.

 

Polkupyöräsi kesä- ja talvirenkaat tulevat Lieksasta.

 

 

Talvi ja polkupyörät eivät automaattisesti liity toisiinsa. Siksi niin monet kansakunnat ovat antaneet periksi jo aikoja sitten.

Me emme ole, vaikka katumme kiiltelevät jäästä ja lumi peittää vuosittain kuukausiksi alleen kaiken alle metrin mittaisen.

Olemme sitkeitä perkeleitä. Ja sukumme on jatkunut, vaikka moni meistä on ns. ”pudonnut tangolle” takarenkaan sutaistessa tyhjää jäisellä kadulla.

Me Lieksassa päätimme, että sutimisen on loputtava. Herätimme henkiin pitkät perinteet omaavan polkupyöränrengastehtaan (Skandinavian ainoan, muuten), ja aloimme valmistaa nastarenkaita polkupyöräileville veljille ja sisarillemme.

Lieksa sijaitsee siinä osassa Suomessa, jossa talvet ovat vielä talvia. Lunta on metri ja pakkasta 30 astetta, vähintään. Joten jos joku tässä maailmassa jotakin talvesta ja sen liukkaudesta tietää, niin me.

Tehtaamme Lieksassa on yksi harvoista polkupyörien nastarengastehtaista koko maailmassa. SuomiTyres jatkaa samalla paikalla vuosikymmeniä jatkunutta toimintaa.

 

Nyt myös kesärenkaat!

Pitkällisen tuotekehityksen jälkeen maailma on yhä täydellisempi paikka: keväällä 2022 lanseerasimme myös oman kesärengasmallistomme.

Olemme ylpeitä juuristamme, ja siksi nimesimme malliston lippulaivat täkäläisillä paikannimillä. Kaupunkipyörien rengas on nimeltään Lieksa ja maastopenoille sopiva kumi menee nimellä Koli MTB.

Ja muitakin kuvioita mallistosta löytyy. Käy tsekkaamassa tuote-sivulta.

Kesärenkaat myymme tehtaalta suoraan jälleenmyyjille. Mikäli sinun puotisi valikoimasta vielä SuomiTyres-tuotteet puuttuvat, klikkaa TÄSTÄ ja rekisteröidy jälleenmyyjäverkkokauppaamme.

Lue myös uutinen kesärengasmallistosta.

 

 

Ravikärrit ja pappamopot!

Niihinkin meiltä renkaat löytyvät.

Sulky-malliston ravirenkaita käytetään kansainvälisilläkin radoilla, ja Moped-renkaat ovat se ainut oikea kuvio klassikkomopediisi. Juuri siihen pappa-malliin, tai vastaavaan.

 

Lyhyesti sanottuna

Me haluamme tarjota uskollisille asiakkaillemme maailman parhaita polkupyöränrenkaita. Fillaroimme ahkerasti itsekin, ja siksi meille on kunnia-asia, että tuotteemme on sitä mitä lupaamme.

Pistä paikallinen kauppiaasi koville: SuomiTyresiä hyllyyn!

Kireitä kettinkejä!
T. SuomiTyresin jengi

Tutusti tuotteisiimme!
Katso jälleenmyyjämme!
Ostoskoriin 0